Mijn favorieten

11 Kavels in Heerenveen, nu in de verkoop, uw villa op de mooiste plek van Skoatterwâld.




11 KAVELS NU IN VERKOOP
Uw villa op de mooiste plek van Skoatterwâld

In het uiterste zuiden van de woonwijk Skoatterwâld, ligt Landgoed Skoatterwâld. Een mooie stille plek, aan de Regentesselaan. Verborgen in het groen, met de lommerrijke sfeer van Oranjewoud. Op dit landgoed zijn 11 kavels beschikbaar voor het bouwen van uw moderne landgoedvilla.

De kavels zijn nu in verkoop!

Uw eigen villa midden in het landgoed
Wonen op een landgoed, dat kan met uw eigen kavel op Landgoed Skoatterwâld. Op dit landgoed zijn 11 kavels beschikbaar voor het bouwen van uw moderne landgoedvilla. Het beoogde beeld is een parkachtige setting van een landgoed waarin de bebouwing is opgenomen. De ruime lommerrijke privé-tuinen maken het beeld compleet. De kavels variëren in oppervlakte van ruim 1.000 m2 tot 1.740 m2 en liggen aan weerszijden van de licht meanderende Regentesselaan. De woningen komen op ruime afstand van de erfgrenzen en nemen maximaal 250 m2 van het grondoppervlak in beslag. Alle kavels hebben hun oprit aan de Regentesselaan. Het is de bedoeling dat elke villa minimaal 10 meter van de laan af komt te liggen, parallel aan of juist haaks op die laan. Waar precies op de kavel, dat kunt u zelf bepalen.

Ziet u uzelf wel wonen op deze unieke locatie? Kijk dan voor meer informatie over de kavels op de projectwebsite, www.landgoedskoatterwald.nl
Inschrijven voor een kavel kan op die website tot uiterlijk 12 februari 2021 om 12:00 uur.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring