Mijn favorieten

Huis aankopen in Heerenveen e.o.

De voordelen van een eigen aankopend N.V.M. makelaar

Bent u op zoek naar een koopwoning, dan kunt u zich bij ons als woningzoekende laten inschrijven. U wordt van begin tot eind begeleid in de aankoop van een woning. Aan de hand van uw woonprofiel zoeken wij gericht en brengen u zo snel mogelijk op de hoogte van het aanbod. Bent u geïnteresseerd in een woning uit dit aanbod, dan is de volgende stap het maken van een afspraak voor bezichtiging.
 

Onderhandeling, hypotheek, notaris

Een van onze makelaars begeleidt u dan vanaf de eerste bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris. Dat wil zeggen dat hij u adviseert met betrekking tot bouwkundige aspecten, woonomgeving, eventueel bestemmingsplan en heel belangrijk, de koopprijs. Hij doet, in nauw overleg met u, de onderhandelingen met betrekking tot de prijs. Bovendien kunnen wij u in contact brengen met een hypotheekadviseur, ten behoeve van een passende financiering voor uw woning.
 

Waarom een aankopend makelaar

Tien goede redenen om een eigen aankopend makelaar in de arm te nemen:
 

 1. Een NVM-woningmakelaar is goed opgeleid en houdt zijn kennis permanent op peil.
 2. Een NVM-woningmakelaar behartigt de belangen van zijn opdrachtgever en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringmaatschappij.
 3. Een NVM-woningmakelaar is betrouwbaar; hij moet zich gedragen volgens de NVM-Erecode. Hij mag dan ook niet optreden voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen.
 4. Een NVM-woningmakelaar is optimaal bekend met de plaatselijke woningmarkt. Hij beschikt over een database waarin alle woningtransacties zichtbaar zijn.
 5. Een NVM-woningmakelaar is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor hij geen finaciële risico's loopt. Dat is ook in uw belang.
 6. Een NVM-woningmakelaar is adviseur in alle aspecten van aan- of verkoop. Hij heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.
 7. Een NVM-woningmakelaar luistert naar uw wensen, geeft deskundig advies en probeert een oplossing op maat aan te dragen.
 8. Voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.
 9. U kunt bij veel NVM-woningmakelaars een NVM Huisgarantie afsluiten, waardoor u ingedekt bent voor eventuele verborgen gebreken aan uw woning.
 10. De medewerkers op het NVM-makelaarskantoor verstaan eveneens hun vak.
 11. Bekijk ook eens de de volgende film van NVM Friesland. 

 

 

 

 

NVM Friesland promo from Ids Aalbers on Vimeo.

www.nvm-friesland.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring