Mijn favorieten

Onze medewerkers

Kraak en Donker Makelaardij

Jan Jouke Kraak
Jan Jouke Kraak
Makelaar RMT
Jan Jouke Kraak (1968). Na de opleiding HEAO, studierichting bedrijfseconomie heb ik werkervaring opgedaan bij de Credit Lyonaisbank. Na de HEAO heb ik via het SOM de opleiding makelaardij afgerond. In 1994 ben ik in dienst getreden bij mijn vader Piet Kraak, de oprichter van Kraak Makelaardij. In 1996 nam ik het kantoor van mijn vader over. Op 17 juni 1998 ben ik door de rechtbank te Leeuwarden beëdigd als makelaar in onroerende goederen. Mijn hobby’s zijn: netwerken, skiën en watersporten als zeilen en roeien.
Willem Donker
Willem Donker
Makelaar RMT
Willem Donker (1962). Na een opleiding Hogere Landmeetkunde en een opleiding makelaardij heb ik enige jaren werkervaring opgedaan bij de landmeetkundige dienst van Rijkswaterstaat, de gemeente Assen (afdeling grondzaken) en de gemeente Heerenveen (afdeling grondzaken). In 1995 trad ik in dienst bij Makelaardij Heerenveen en in 2000 zijn Jan Jouke en ik samen verder gegaan onder de naam "Kraak & Donker Makelaardij". Ik ben op 24 mei 1995 door de rechtbank te Leeuwarden beëdigd als makelaar in onroerende goederen. Mijn hobby's zijn: muziek maken (ik ben toetsenist/zanger in een band), streekgeschiedenis, cultuurhistorie en archeologie.
Fenny Hepkema - Faber
Fenny Hepkema - Faber
Secretaresse
Fenny Hepkema (1956). Al ruim 28 jaar ben ik werkzaam bij Kraak & Donker Makelaardij. Dat ik al zolang aan dit kantoor verbonden ben zegt natuurlijk genoeg over onze onderlinge relatie. Ik mag wel zeggen dat wij een zeer prettige werksfeer hebben gecreëerd. In al die jaren is er zondermeer een hoop veranderd. Tegenwoordig verlopen de meeste contacten voor de secretaresse via email of telefoon. Toch blijft voor mij het persoonlijke contact met de klant prettig en belangrijk. Uiteindelijk is het fijn om te weten dat de klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat.
Mirjam Boomsma
Mirjam Boomsma
Secretaresse
Mirjam Boomsma (1974). Vanaf september 2010 ben ik werkzaam bij Kraak & Donker Makelaardij. Samen met mijn collega's zijn we een sterk en dynamisch team en biedt iedere werkdag mij nieuwe uitdagingen. Mijn werkdagen zijn maandagochtend, donderdag en vrijdag. Maandagochtend werk ik samen met mijn collega Fenny, wij kunnen letterlijk samen een marathon wandelen. U bent van harte welkom bij ons op kantoor.